Novice in obvestila

29jul

Nov brezbarvni lak za izjemne rezultate

Predstavljamo vam nov MOBIHEL 2K HS 2:1 brezbarvni lak DH low VOC, ki ga odlikujejo visoka elastičnost, povi ...
več

 

19jan

Odprli smo nov, modern avtoreparaturni center

V novem avtoreparaturnem centru na Količevem pri Domžalah smo v štirih etažah, na 2.400 kvadratnih metrih ...
več

 

25nov

Nov 2K HS 4:1 kompaktprimer WINTER low VOC in 2K trdilec 750 W

Novost, ki prihaja iz programa MOBIHEL, je 2K predlak za aplikacijo pri nižjih temperaturah. MOBIHEL 2K HS ...
več

 

Arhiv novic

MOBIHEL - bogatejši od domišljije

 

V Heliosu tržimo program avtoreparaturnih premazov pod blagovno znamko MOBIHEL. Program končnim uporabnikom ponuja celovit program izdelkov za osebna in komercialna vozila (kovinski in plastični deli). Trenutno MOBIHEL tržimo v več kot 40. državah po vsem svetu. Širokemu spektru trgov, ki se med seboj zelo razlikujejo po razvitosti in zakonodajnih regulativah, smo prilagodili tudi izdelčni splet, katerega sestavljajo naslednje skupine izdelkov:

 

  • materiali za zaščito podvozja;
  • čistila (za topilni in HYDRO sistem);
  • kiti;
  • 1K in 2K temelji in predlaki;
  • pokrivni emajli v gotovih niansah (baza metalik, 2K akril, 1K alkid);
  • pokrivni emajli MIX (HYDRO Base, Baza, 2K, 1K);
  • brezbarvni laki;
  • premazi za plastiko.

 

Ker velik delež svoje prodaje plasiramo na trg EU, smo leta 2006 na tržišča plasirali nov low VOC compliant program, ki v celoti ustreza normam direktive 42/2004 in zagotavlja dolgoročno uspešnost in zadovoljstvo naših kupcev. V podjetju spremljamo razvojne trende ter prodajni program nenehno dopolnjujemo z novimi izdelki, vzporedno pa razvijamo lastne recepture za nove nianse avtomobilskih barv.

 

Zelo velik poudarek namenjamo šolanju in izobraževanju ličarjev in kupcev. Le-tega izvajajo naši tehniki ali pa tehniki naših generalnih zastopnikov. Oboji se lahko poslužujejo Heliosovih lastnih trening centrov (Slovenija, Rusija, Poljska, Slovaška, Madžarska) ali pa trening centrov naših uvoznikov (Nemčija, Ukrajina, Anglija, Španija…).

 

Poleg izdelkov in komercialno-tehničnega servisa porabnikom in ličarjem nudimo tudi lastne mešalnice, vso spremljajočo opremo ter kompletno paleto ličarskih potrošnih materialov pod blagovno znamko Radex.