Mobihel > Pravna obvestila
  • Povečaj razmak med vrsticami
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Natisni

PRAVNO OBVESTILO


Na spletnih straneh predstavljamo splošne informacije o družbi HELIOS Domžale, d.o.o., in z njo povezanimi družbami, njenem poslovanju in njenih proizvodih.

Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani dev.helios.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.


Helios TBLUS splošni pogoji poslovanja

 

Pravno obvestilo spletnega mesta dev.helios.si
 

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta dev.helios.si. Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) na elektronskem naslovu dev.helios.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine družbe HELIOS Domžale, d.o.o.., in z njo povezanih družb, katerih vsebine so vključene v dev.helios.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu dev.helios.si izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani dev.helios.si v komercialne namene je prepovedana.
 

Omejitev uporabe informacij in gradiv
 

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani dev.helios.si, se lahko reproducirana le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih staneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja družbe HELIOS Domžale, d.o.o. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti uporabljen znak HELIOS, v skladu s pravili celostne grafične podobe – vse pravice pridržane.

Spletno mesto dev.helios.si vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar družba HELIOS Domžale, d.o.o., ni odgovorna za njihovo vsebino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost družbe HELIOS Domžale, d.o.o., za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko družba HELIOS Domžale, d.o.o., kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na spletni strani dev.helios.si. Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate.

Uporaba spletne strani dev.helios.si v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran dev.helios.si na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.
 

Omejitev odgovornosti
 

Vse informacije in gradiva na dev.helios.si so informativne narave. Družba HELIOS Domžale, d.o.o., se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu dev.helios.si, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti družba HELIOS Domžale, d.o.o., niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani dev.helios.si ali še sodeluje pri nadgradnjah, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Družba HELIOS Domžale d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani dev.helios.si, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba HELIOS Domžale, d.o.o., ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani dev.helios.si.

Družba HELIOS Domžale, d.o.o., si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani dev.helios.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.
 

Varstvo osebnih podatkov
 

Ko brskate po spletni strani dev.helios.si, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste – zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa ali sodelovanja v spletnih raziskavah prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov. Družba HELIOS Domžale, d.o.o., jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.